SJK:n ja HJK:n välistä ottelua oli pelattu vajaa tunti, kun Sebastian Dahlström pamautti kaukolaukauksellaan HJK:n kahden maalin johtoon. Jo ensimmäisellä puoliajalla nähtiin Rafinhan upea kaukolaukausmaali. Voit katsoa videon Rafinhan maalista täältä.

Dahlström pääsi pamauttamaan kuudentoista rajalta vastapalloon. SJK-veskari Mihkel Aksalu sai kättä väliin, mutta Dahlströmin veto upposi voimalla maaliin.

Vain hetkeä myöhemmin PS Kemistä Helsinkiin siirtynyt Filip Valencic laukoi hienon kierteisen vedon takayläkulmaan kuudentoista viivalta.

Vain pari minuuttia upeiden kaukolaukausten jälkeen Evans Mensah lisäsi seinäjokisten tuskaa ampumalla pallon voimalla takakulmaan rangaistusalueen sisältä. Ottelu on tilanteessa 0–4, kun reilu tunti on pelattu.