Internazionale Milano on vahvistanut verkkosivuillaan, että Valencian portugalilainen laitapuolustaja Joao Cancelo siirtyy seuraan vuoden lainasopimuksella, jossa on mukana osto-optio.

Cancelo, 23, pelasi Valenciassa kolmen kauden aikana 91 ottelua, joissa hän teki yhteensä neljä maalia. Aiemmin urallaan hän on edustanut kasvattajaseuraansa, portugalilaista Benficaa.

Myös laitahyökkääjänä viihtyvä Cancelo on edustanut Portugalia jokaisessa ikäluokassa alle 16-vuotiaiden maajoukkueesta lähtien. Hän teki debyyttinsä A-maajoukkuueessa viime vuoden syyskuussa Gibraltaria vastaan. Hän on esiintynyt miesten maajoukkueessa viisi kertaa tehden yhteensä kolme maalia. Tänä vuonna hän edusti maataan U21 Euroopan mestaruusturnauksessa.

– Tänne tuleminen on tärkeä askel eteenpäin urallani, puhumme historiallisesta seurasta, hehkutti Cancelo Inter Channelin haastattelussa.

– Toivon kehittyväni ja edesauttavani Interin projektia. Tavoitteemme? Toivon voittavani tässä paidassa. Aion sopeutua tänne niin nopeasti kuin se on mahdollista. Olen pelaaja, joka haluaa auttaa joukkuekavereitani ja tulen antamaan kaikkeni Interille.