Manchester Unitedin valmentaja Jose Mourinho näkee, että Marcus Rashfordin on opittava hyödyntämään kannattajilta saamaansa negatiivista huomiota.

Mourinho uskoo, että tullakseen yhdeksi Valioliigan huippupelaajista, Rashfordin on suhtauduttava asioihin niiden vaatimalla tavalla. Valtavan kritiikin ja jatkuvan arvostelun kohteena olevien pelaajien on totuttava huonoon palautteeseen. Parhaimmillaan pelaaja voi saada voimia muiden asettamista epäilyksistä.

United jatkoi vahvaa kauttaan lauantaina, kun se voitti Swansean lukemin 4-0. Ottelussa Eric Bailly, Romelu Lukaku, Paul Pogba ja Anthony Martial pääsivat tuulettamaan maaleja.

19-vuotiaalla Rashfordilla sen sijaan oli vaikeuksia lunastaa odotuksiaan. Swansean kannattajat ottivat Rashfordin selkeästi kohteekseen sen jälkeen, kun mies kaatui kotijoukkueen rangaistusalueella teatraalisesti. Mourinho uskoo, että juuri tässä nuorukaisella on mahdollisuus kehittyä.

– Hänen on opittava nauttimaan negatiivisesta huomiosta. Jos vastustajan kannattajat näkevät hänen nopeutensa ja vaarallisuutensa, he todennäköisesti ajattelevat voivansa vaikuttaa häneen negatiivisesti.

Mourinho on vakuuttunut, että Rashfordilla on kaikki mahdollisuudet tehdä kovia tehoja.

– Jos hän olisi aloittanut penkillä ja tullut kentälle 15 tai 20 minuttia ennen päätöstä, hän olisi varmasti onnistunut maalinteossa, Mourinho summaa.

Lähde: ESPN FC