Begialainen Radja Nainggolan on päättänyt vetäytyä maajoukkuepeleistä. Mies ilmoitti asiasta taannoin Belgian maajoukkueen päävalmentajalle Roberto Martinezille.

Nainggolan on ollut viime vuosien aikana yksi halutuimmista nimistä Eurooppalaisessa jalkapallossa. AS Roma on kuitenkin onnistunut pitämään kiinni ärhäkkäästä pelurista, vaikka Chelsean ja Manchester Unitedin kaltaiset jättiseurat ovat olleet miehen perässä.

Seuratasolla niitetystä menestyksestä huolimatta Nainggolan on jäänyt vähälle huomiolle maajoukkuepeleissä. Viimeisimpänä osoituksena kunnioituksen tai luottamuksen puutteesta peluriin oli se, että miestä ei kutsuttu maajoukkueen otteluihin Gibraltaria ja Kreikkaa vastaan.

– Hän [Martinez] soitti minulle tuntia ennen maajoukkuemiehistön julkistamista. Hän sanoi saaneensa sellaisen mielikuvan, etten ole tarpeeksi keskittynyt maajoukkueeseen päästäkseni ensi kesän MM-kisoihin. Olin räjähtää kuullessani sen, Nainggolan kertoi belgialaiselle Nieuwsbladille.

Nainggolanin mukaan hänen ja Martinezin välit olivat tulehtuneet jo ennen puhelua. Pelaajan mukaan Martinez hyllytti hänet usein tekaistun oloisilla perusteilla.

– Lopetan kansainväliset pelit. Tässä ei ole mitään järkeä. Hän kutsuu AS Monacon Youri Tielemansin maajoukkueeseen. Tielemans istuu pääasiassa penkillä Monacossa ja pelaa ehkä muutaman minuutin ottelun lopussa, Nainggolan tilittää.

29-vuotias keskikenttäpelaaja kertoi, että yhteistyö valmentajan kassa ei olisi lopulta tullut kysymykseen myöskään hänelle itselleen.

– Olin samassa ravintolassa Martinezin kanssa Ibizalla. Emme edes tervehtineet toisiamme. Miten voisimme työskennellä yhdessä, Nainggolan summaa.

Lähde: Football Italia