Uransa jo kertaalleen päättänyt ja sittemmin päätöksensä pyörtänyt ja Antonio Cassano ei usko, että Juventuksen Paulo Dybala on vielä valmis pelaamaan Real Madridin tai FC Barcelonan kaltaisissa seuroissa.

Neymarin lähtö Barcelonasta aloitti valtavan spekulaation miehen mahdollisesta korvaajasta. Moni arvuutteli, että onko Dybala lähdössä maanmiehensä Lionel Messin aisapariksi.

Cassano ei kuitenkaan usko, että Dybalan taitotaso riittää vielä La Ligan mestarijoukkueisiin. Vaikka Dybala on selvittänyt tiensä Serie A:n tähtipelaajien joukkoon, La Ligan huipulle on vielä pitkä matka.

Cassano kuitenkin puhuu kokemuksen syvällä rintaäänellä. Peluri itse vietti kaksi vuotta Real Madridissa. Cassano ei kuitenkaan tehnyt läpimurtoa joukkueessa, sillä kahden kauden aikana virallisia otteluita kertyi miehelle vain 19 kappaletta.

Debyyttikaudellaan Juventuksessa 23-vuotias Dybala teki 19 maalia Serie A:ssa. Viime kaudella saldo jäi 11 maaliin. Cassanon mukaan Dybalalla on vielä vuosien kehitys edessään, ennen kuin Espanjan kentät kutsuvat häntä.

Lähde: Marca