FC Barcelona toivoo vahvistavansa keskikenttäänsä hankkimalla Schalken Leon Goretzkan riveihinsä. Siirtosuunnitelmia tosin hidastaa Arsenal, jonka tiedetään olleen jo pidempään saksalaispelurin perässä.

Viime kaudella Bundesliigassa kymmenenneksi jäänyt Schalke ei ole kyennyt uusimaan ensi kesään jatkuvaa sopimusta Goretzan kanssa. 22-vuotiasta Goretzkaa pidetään yhtenä lupaavimmista saksalaispelaajista. Näin ollen on ymmärrettävää, että nuorukainen ei ole uusinut sopimustaan Schalken kanssa, vaan tähtää tulevaisuudessa suuremman joukkueen riveihin.

Jo muutama viikko takaperin Arsenalin Arsene Wengerin kerrottiin olevan kiinnostunut hankkimaan Goretzka Lontooseen. Lähteen mukaan sopimusneuvottelut eivät kuitenkaan ole edenneet Wengerin toivomalla tavalla.

Nyt myös pelaajakriisissä olevan Barcelonan pelaaja-agentit on nähnyt Schalken ottelussa. Seuran tiedetään etsivän keskikenttäpelaajaa ja Goretzkan profiili sopii seuraan todella hyvin. Lisäksi Barcelonan neuvottelut OGC Nicen taiturista eivät ole tuottaneet toivottua tulosta.

Transfermarkt-sivusto arvioi Goretzkan markkina-arvoksi 23 miljoonaa euroa.

Lähde: The Mirror