Paris Saint-Germainin hyökkääjä Julian Draxler tulee hyvin todennäköiseti vaihtamaan seuraa vielä tänä kesänä, uskoo French News. Draxlerin agentin Roger Wittmanin nimittäin kerrotaan aktivoituneen yhteydenpidossa eurooppalaisten seurojen kanssa.

PSG on lähteen mukaan tehnyt viime viikkojen aikana selväksi, että Draxlerille ei ole tiedossa peliaikaa tulevalla kaudella. Seuran jättihankinta Neymar, sekä seuraan ennakoitu Kylian Mbappe nimittäin jättävät saksalaispelurin taka-alalle.

PSG:n on kerrottu käyneen keskusteluja Wittmanin kanssa Draxlerin tulevaisuudesta. Seuran kerrotaan ehdottaneen Wittmanille, että Draxler siirtyy AS Monacoon osana Mbappen kauppaa. Draxler ei kuitenkaan ole lähteen mukaan tyytyväinen ehdotukseen.

Draxlerin itse tahtoo pysyä Pariisissa. Toinen vaihtoehto miehelle olisi siirtyä Bayern Müncheniin, mutta siirto ei ole todennäköinen. Hiljalleen, mutta varmasti Draxleria aletaan yhdistämään eri seuroihin. Mbappen mahdollisen saapumisen jälkeen on vain ajan kysymys, milloin Draxler vaihtaa kotipaikkaa.