Manchester United on aloittanut Valioliigan ryminällä. Lauantaina ManU kaatoi Swansean maalein 4-0 ja samoilla lukemilla kaatui myös avauskierrokselle West Ham. Viime kaudella Unitedin ykköstykkinä häärinyt Zlatan Ibrahimovic, 35, on saamassa seuralta jatkosopimuksen, kertoo Daily Mail.

Ibrahimovic on saanut luvan kuntouttaa polveaan Unitedin harjoituskeskuksessa, vaikka hänen sopimuksensa päättyi jo viime heinäkuussa. Pelikunnossa Ibrahimovic on arviolta vasta ensi vuoden puolella. Kuntoutuminen on kuitenkin edennyt hyvin ja United uskoo Ibrahimovicin tuovan apua kauden toiselle puolikkaalle.

Brittilehden mukaan manageri Jose Mourinho on halukas tarjoamaan jo pikapuolin Ibrahimovicille jatkosopimusta. Mourinho haluaa vahvistaa entisestään vahvaa hyökkäystään peliruuhkien helpottamiseksi.

Kesällä Evertonista hankittu Romelu Lukaku on aloittanut vahvasti Unitedin hyökkäyksessä tehden Valioliigassa kolme maalia kahteen peliin. ManU pelaa tällä kaudella myös Mestarien liigaa, joten pelejä kertyy yllin kyllin.