Ranskalainen toimittaja Romain Collet-Gaudin on kertonut, että Manchester City olisi valmis maksamaan Barcelonan tähtipelaaja Lionel Messin ulosostohinnan, 300 miljoonaa euroa.

Koko huhumylly on lähtenyt todella pienestä liikkeelle. Voisi jopa sanoa, että olemattomasta. Manchester Cityn pääomistaja Sheikki Mansourin väitetään sanoneen seuraavaa:

– Odottakaa vielä pari päivää niin teemme jalkapallohistorian suurimman siirron.

Mansourin sanomisia ei ole kuitenkaan vahvistettu mistään lähteestä, joten tähän lauseeseen täytyy suhtautua epäilevästi.

Toinen asia, joka puoltaa Messin siirtohuhuja on argentiinalaistähden somekäyttäytyminen. Messi nimittäin alkoi seuraamaan Manchester Cityä Instagramissa. Kuten arvata saattaa, tämäkään toimenpide ei vielä ole kovin vahva linkki siihen, että Messi olisi todella siirtymässä Cityyn. Messi seuraa Instagramissa myös esimerkiksi valioliigaseura Chelseaa.

Neymarin siirto PSG:hen 222 miljoonalla eurolla kuitenkin osoitti, että kaikki on jalkapallon siiromarkkinoilla mahdollista. Messin siirto Manchester Cityyn on kuitenkin hyvin epätodennäköistä tällä hetkellä.