Liverpool kohtaa tiistaina Mestarien liigan viimeisellä karsintakierroksella saksalaisen Hoffenheimin, mutta joukkueen brasilialaistähti Philippe Coutinho on jätetty pelin kokoonpanon ulkopuolelle.

Otteluparin voittaja etenee Mestarien liigan alkulohkoon, häviäjä saa paikan Eurooppa-liigasta. Jälkimmäinen osaottelu pelataan ensi viikon keskiviikkona.

Coutinho, 25, on kärsinyt viime aikoina selkävaivoista, minkä vuoksi hän oli sivussa myös lauantaina, kun Liverpool avasi kautensa Valioliigassa 3-3-tasapelillä Watfordia vastaan.

Brasilialaisen ympärillä pyörivät yhä vahvana siirtohuhut, joiden mukaan hän olisi halukas siirtymään FC Barcelonaan.

Liverpool julkaisi perjantaina tiedotteen, jossa se kertoi, ettei aio edes harkita Coutinhosta tehtäviä tarjouksia ja että brassitähti tulee pysymään seuran palkkalistoilla.

ESPN:n mukaan Coutinho jätti myöhemmin samana päivänä Liverpoolille virallisen siirtopyynnön.

– En voi pitää pelaajia onnellisena. Sellaista elämä on. Siitä ei ole tällä hetkellä kyse. Phil ei ole tällä hetkellä käytettävissämme, ja se on minulle isompi ongelma. Kaikki muu on vain minun ja poikien välillä, ei pelkästään Philin tapauksessa, sanaili Liverpoolin manageri Jürgen Klopp ennen viikonloppua.