Liverpoolin brasilialainen keskikenttäpelaaja Philippe Coutinho on sivussa keskiviikkoiltana pelattavasta Mestarien liigan viimeisen karsintakierroksen toisesta osaottelusta Hoffenheimia vastaan sairauden takia, kertoo BBC.

Coutinho, 25 ei ole päässyt vielä avaamaan kauttaan Liverpoolin kanssa selkävaivan takia.

Viime viikolla Liverpool hylkäsi FC Barcelonan kolmannen tarjouksen Coutinhosta, ja englantilaisjoukkueen manageri Jürgen Klopp vakuutti, että Liverpoolin kanta ei ole muuttunut brassitähden myymisen suhteen. Hän ei kuitenkaan osannut sanoa, milloin Coutinho on jälleen pelikunnossa.

Liverpool lähtee keskiviikon karsintaotteluun 2-1-johdossa. Otteluparin voittaja etenee Mestarien liigan lohkovaiheeseen.

– Suurin ero viime viikkoon verrattuna on se, että nyt kaikki tietävät Hoffenheimin laadun. Minä tiesin siitä, mutta monet ihmiset Englannissa epäilivät Hoffenheimin laatua. Olemme nyt puolivälissä, meidän pitää säätää asiat kohdalleen, sanoi Klopp BBC:n mukaan.

Hoffenheimilla on edessään iso työ – ainakin jos joukkue on yhtään taikauskoinen. Se ei ole nimittäin ikinä selvinnyt Mestarien liigan lohkovaiheeseen saakka, eikä yksikään saksalainen joukkue ole voittanut europeliä Liverpoolin kotistadionilla Anfieldilla.

– Anfield on avaintekijä. Me kaikki tiedämme, että se on erityinen paikka. Yleisö on valmis taistelemaan ja niin olemme mekin, jatkoi Klopp.

Hoffenheimin päävalmentaja Julian Nagelsmann ei kuitenkaan lähde Liverpoolin kotipyhättöön kumartelemaan.

– Tämä paikka ei herätä meissä pelkoa. Innokas odotus sopii tilanteeseen paremmin. Anfield on todistanut monia upeita otteluita. Me lähdemme peliin täynnä itseluottamusta ja uskomme vankasti, että meistä on siihen.