Liverpoolilla oli vaikeuksia Watfordin vieraana ensimmäisellä puoliajalla. Ottelussa mentiin tauolle kotijoukkueen 2–1 johdossa.

Stefano Okaka vei kotijoukkueen johtoon jo ottelun kahdeksannella peliminuutilla. Okaka jäi täysin vartioimatta kulmapotkussa ja mies puski pallon voimalla Liverpoolin verkkoon.

Liverpoolilla oli vaikeuksia luoda tilanteista, kunnes puolen tunnin kohdalla Sadio Mane pelasi upeasti yhteen Emre Canin kanssa, joka vapautti senegalilaisen maalintekoon. Vain minuutteja myöhemmin Liverpoolin puolustus ei saanut purettua Tom Cleverleyn keskitystä, ja Abdoulaye Doucoure tykitti taukolukemiksi 2–1.