Napolin maalivahti Pepe Reina on viime aikoina ollut yhdistettynä Ranskan suurseuraan Paris Saint-Germainiin.

Torstaina 35 vuotta täyttävä Reina teki viime viikonlopun Atalanta-ottelun jälkeen kunniakierroksen Napolin Stadio San Paololla, ja moni ajatteli kyseessä olevan espanjalaismaalivahdin jäähyväiset.

Reinan agentti Manuel Garcia Quilon vakuutti kuitenkin, että hänen asiakkaansa tulee pysymään Napolissa, jossa hänellä on vielä vuosi jäljellä sopimustaan.

– Pepe on mielissään Napoliin jäämisestä, sanoi Quilon Radio Kiss Kissin haastattelussa ESPN:n mukaan.

Myös konkarivahdin isä Miguel Reina ei usko poikansa lähtevän mihinkään Etelä-Italian suurkaupungista.

-Pepe on onnellinen Napolissa. Hänellä on loistava suhde seuran kanssa ja hän haluaa antaa takaisin kaupungille, joka on aina osoittanut kiintymyksensä häneen, kertoi Miguel Radio CRC:lle.

– Voin vahvistaa sen, niin olen asian ymmärtänyt. Hänestä pidetään paljon ja hänellä on hyvä suhde (päävalmentaja Maurizio) Sarrin kanssa. Sekä Reina että (seurapresidentti Aurelio) De Laurentiis ovat hienoja miehiä ja he tietävät, että paras tapa jatkaa heidän suhdettaan on istua alas ja puhua asiat läpi.

– Hän (Pepe) ottaa ammattinsa vakavasti ja hän tulee aina kunnioittamaan Napolin paitaa, sillä hänellä on rakastettu olo ja hän rakastaa kaupunkia. Hän tulee pysymään Napolissa, koska hän haluaa voittaa Italian mestaruuden siellä. Hänellä ja hänen joukkueellaan on unelma, ja olen varma, että Pepe tekee kaikkensa tehdääkseen siitä totta.

Napoli on voittanut ensimmäiset kaksi otteluaan Serie A:ssa. Se eteni myös Mestarien liigan lohkovaiheeseen voitettuaan OGC Nicen kilpailun karsintojen viimeisellä kierroksella. Lohkovaiheessa se kohtaa Manchester Cityn, Feyenoordin ja Shaktar Donetskin.