Manchester City voitti maalein 2-1 Bournemouthin vieraskentällä Valioliigassa. Raheem Sterling nousi Manchester Cityn sankariksi.

Bournemouthin 30-vuotias laitapelaaja Charlie Daniels tykitti Bournemouthin upealla osumalla johtoon ottelun 13. minuutilla. Pallo kimposi boksin vasempaan laitaan, josta Daniels tykitti pallon vastustamattomasti maaliin.

City nousi kuitenkin tasoihin jo 21. minuutilla. David Silva antoi upean läpisyötön ja Gabriel Jesus viimeisteli taosituksen varmasti.

Toinen puoliaika oli Cityn hallintaa. City dominoi pallonhalintaa toisella puoliajalla peräti 77-prosenttisesti.

Sterling nousi cityn pelastajaksi ottelun lisäajalla. Lisäaikaa annettiin viisi minuuttia, mutta peliä pelattiin lopulta yli 100 minuuttia. Sterling teki voittomaalin ottelun seitsemännellä lisäajan minuutilla hieman onnekkaasti.

Sterling tuuletti sen verran villisti, että mies lensi toisen varoituksen myötä ulos suihkun puolelle. Miehelle on luvassa pelikieltoa.

City on voittanut kaksi peliä kolmesta pelaamastaan ottelusta. Bournemouth on hävinnyt kaikki kolme otteluaan.