Täksi kaudeksi Serie A:han noussut SPAL on aloittanut kautensa räväkkäästi. Sunnuntaina SPAL voitti kotikentällään Udinesen maalein 3-2.

Huuhkaja-toppari Sauli Väisänen pelasi jälleen täydet minuutit SPAL:n kolmen topparin linjassa. Väisänen sai varoituksen 76. minuutilla, jonka lisäksi mies oli aiheuttamassa rangaistuspotkua Udineselle, josta vierasjoukkue teki 2-2-tasoituksen. SPAL venyi kuitenkin voittoon neljännellä lisäajan minuutilla, kun Luca Rizzo viimeisteli ottelun voittomaalin.

Suomalaistoppari pelasi myös kauden avausottelussa täydet minuutit. Silloin SPAL venyi Lazion vieraana maalittomaan tasapeliin.

SPAL:lle on ennusteltu vaikeaa kautta Serie A:ssa, mutta ainakin alku on lähtenyt hienosti käyntiin. Kahdesta ottelusta SPAL on kerännyt neljä pistettä ja sarjasijoitus on seitsemäs.