Kasvattajaseuraansa Evertoniin tänä kesänä palannut Wayne Rooney uskoo, että hänen maaliennätystään Manchester Unitedissa ei rikota vielä pitkään aikaan.

Rooney, 31, vietti kolmetoista vuotta ManU:ssa ja teki joukkueelle 253 maalia, neljä enemmän kuin seuralegenda Bobby Charlton.

ManU-ikoni Rooneyn mukaan pelaajat eivät vietä enää yhtä pitkiä aikoja samassa joukkueessa kuin ennen, mikä on hyvä asia hänen ennätyksensä puolesta.

– Ei sitä ikinä tiedä. Jos he (ManU) hankkivat Lionel Messin tai Cristiano Ronaldon, niin sitten ennätykseni saattaa mennä rikki, sanoi Rooney FourFourTwon mukaan.

– Mielestäni pelaajilla ei ole nykyjalkapallossa tapana viipyä joukkueissa yhtä kauan aikaa. Ainut tapa, jolla näen ennätykseni rikkoutuvan on se, että joku pysyy seurassa yhtä kauan kuin minäkin.

Rooney voitti manchesterilaisten kanssa muun muassa viisi Valioliigan mestaruutta sekä Mestarien liigan kaudella 2007-08. Hän pokkasi Unitedin aikanaan myös lukuisia henkilökohtaisia palkintoja ja nousi myös Englannin maajoukkueen kaikkien aikojen maalintekijäksi.

– On fantastista jättää sellainen jälki jälkeensä. Se on hieno perintö. Jätin Unitedin hienojen muistojen kanssa. Se oli menestyksekästä aikaa seuralle ja mahtavaa minulle.