Real Madridin valmentaja Zinedine Zidane ylisti miehistöään seuran voitettu kaksi ensimmäistä otteluaan. Sunnuntaina 3-0-lukemin Deportivon kaataneen Realin valmentaja ei valanut uskoa siihen, että seura olisi hankkimassa uusia pelaajia enää tämän kesän aikana.

Ottelun jälkeen Zidane suitsutti upeaan voittoon noussutta miehistöään. Hallitseva La Liga -mestari, sekä Mestarien liigan voittajajoukkue aloittaa tämän kauden lähes identtisellä miehityksellä viime kauteen nähden.

– Olen hyvin tyytyväinen otteluun. Sergio Ramosin punainen kortti oli tosin ikävä asia. Yleisesti ottaen asiat ovat kuitenkin hyvin, Zidane kertoi.

Kysyttäessä vielä tulossa olevista mahdollisista muutoksista Zidane paljasti, että miehistö tuntuu hänestä ikään kuin valmiilta.

– Kukaan pelaajista ei ole pyytänyt lähtöä. Pidän joukkueesta tällaisenaan. Toivon, että miehistöni ei tule muuttumaan tänä kesänä, valmentaja pohti.

Näin ollen Zidane ei antanut osviittaa siitä, että kesän alussa seuraan kaavailtu superlupaus Kylian Mbappe olisi enää tavoiteltavien pelaajien listalla. Mbappen on viime viikkojen aikana ennakoitu siirtyvän Paris Saint-Germainiin, mutta myös Realia on yhä pidetty todennäköisenä vaihtoehtona.

Lähde: Marca