Alfredo Morelosin agentti Jonne Lindblomin mukaan entisen HJK-hyökkääjän hinta voi nousta pilviin, mikäli hän iskee maalin Rangersin paikallistaistossa Celticiä vastaan. Kolumbialaistaituri siirtyi kesällä Helsingistä Skotlannin pääsarjassa pelaavaan glasgowilaisseuraan oltuaan Veikkausliigan tehokkaimpia maalipyssyjä (lue uutinen).

Viime aikoina Morelosista on kiinnostuttu Englannissa asti. Ainakin Mestarussarjaa pelaavan Aston Villan on kerrottu kiinnostuneen maalipyssystä.

– Hän on tällä hetkellä kuuma nimi. Sain muutaman pelin jälkeen Rangersin faneilta paljon risuja Twitterissä ja he väittivät, ettei hän ole tarpeeksi hyvä seuraan. Itse en kuitenkaan epäillyt häntä hetkeäkään. Olen nähnyt hänen pelaavan kahden ja puolen vuoden ajan viikottain. Tiedän mihin hän pystyy, Lindblom kommentoi Daily Recordin haastattelussa.

– Hän teki pari maalia ja käytti mahdollisuutensa. Hänen jättäminen nyt penkille olisi todella vaikeaa, erityisesti Celticiä vastaan.

21-vuotias Morelos takoi 27 maalia HJK:ssa ennen siirtoaan Rangersiin. Lindblom odottaa asiakkaaltaan vielä suuria tekoja.

– Minulla ei ole mitään tavoitteita hänen maalimäärilleen tällä kaudella. Jos hän jatkaa samalla tavalla, mikä tahansa on mahdollista.