Arsenalin kannattajat toivottivat chileläistähti Alexis Sanchezin lauantaina buuauksilla tervetulleeksi takaisin maajoukkuetauolta, kun hän pelasi 15 minuuttia Bournemouthia vastaan.

Sanchez, 28, oli kesän siirtoikkunassa lähellä siirtyä Manchester Cityyn 66 miljoonalla eurolla, mutta kauppa kariutui viime hetkillä. Chileläislaituri oli aiemmin vaatinut Arsenalia tekemään hänestä Valioliigan palkkakuninkaan.

Nyt Sanchezilla on enää kuluva kausi jäljellä sopimuksessaan, ja siirto muualle tammikuussa tai ensi kesänä vaikuttaa jo lähes varmalta.

Arsenalin manageri Arsene Wenger vakuutteli lehdistötilaisuudessa, että hän keskusteli Sanchezin kanssa hyvissä tunnelmissa, kun tämä palasi maajoukkuekomennukselta.

Ranskalaismanageri Wenger joutui myös kumoamaan Chilen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen entisen valmentajan Jose Sulantayn väitteen, jonka mukaan Sanchez on ”lihavampi kuin normaalisti”.

– Hän on keskittynyt, hän kertoi meille, että hän on keskittynyt Valioliigaan ja Eurooppa-liigaan. Sen lisäksi hänellä ja Chilellä oli huono peli Boliviaa vastaan, mutta hän tuli takaisin täynnä tahtoa ja valmiina pelaamaan, sanoi Wenger Daily Expressin mukaan.

– Hän ei ollut fyysisesti täysin valmis pelaamaan kolmea peliä viikossa. Hän ei ole lihava. Hänen rasvaprosenttinsa on alle 10. Tiedätte kyllä, miten se menee. Kun voittoja ei tule, ihmiset löytävät ongelmia.