Atletico Madrid ja Chelsea ottavat tänään keskiviikkona toisistaan mittaa Mestarien liigan alkulohkon ottelussa.

Kotijoukkue Atleticon päävalmentaja Diego Simeone kertoi tiistaina ottelun lehdistötilaisuudessa, että hän odottaa Chelsean ja italialaiskollegansa Antonio Conten kohtaamista suuresti.

– Olen (Chelsean) iso fani. He tekevät töitä yhtenäisesti ja tasapainoisesti ja viime kaudella he voittivat sillä tavalla Valioliigan. He ovat erittäin vaikea vastustaja varustettuna managerilla, jolla on kyky käskeä pelaajiaan tekemään asiat juuri niin kuin hän haluaa. Siitä tulee vaikea ja mukava peli, sanoi Simeone AS:n mukaan.

Atleticon ja Chelsean pelityylit ovat usein olleet vertailussa. Molemmat joukkueet luottavat tarkkaan ja kurinalaiseen puolustuspelaamiseen ja kummatkin ovat kykeneväisiä iskemään nopeilla vastahyökkäyksillä.

Simeone ei kuitenkaan näe liikaa yhtäläisyyksiä hänen ja Conten joukkueiden pelaamisessa.

– Monet joukkueet hakevat erilaisia asioita voittoa tavoitellessaan. Chelsean ja Conten tapauksessa, he eivät ole kuin me. Hän (Conte) on aina pelannut samalla tavalla. Joukkueissamme on joitain samantapaisia tekijöitä, mutta he eivät ole kuin me, koska hän on pelannut ja tehnyt asiat täysin samalla tavalla aikaisemmissa joukkueissaan eli Sienassa ja Juventuksessa.

Atletico-luotsilta kysyttiin, kumpi keskiviikon trillerin valmentajista on parempi. Vastaus oli lyhyt.

– Conte.