Eden Hazard vitsaili Neymarin siirrosta: ” Olen miljardin arvoinen”

© Kuva: Getty Images

Jalkapallon siirtomarkkinat ottivat jälleen tänä kesänä askeleen hullumpaan suuntaan, kun Paris Saint-Germain osti brasilialaishyökkääjä Neymarin FC Barcelonasta 222 miljoonan euron maailmanennätyssummalla.

Barcelona taas kiinnitti brassihyökkääjän korvaajaksi Borussia Dortmundin Ousmane Dembelen, jonka siirtokorvaus oli 105 miljoonaa euroa.

Chelsean belgialaislaituri Eden Hazard on joka vuosi yksi siirtomarkkinoiden kuumimmista nimistä. Vuodesta 2012 Chelseaa edustanut Hazard, 26, on useana kautena yhdistetty huhuissa muun muassa Espanjan suurseuraan Real Madridiin.

Daily Mail kysyi belgialaistaiturilta, minkä arvoinen hän on tänä päivänä.

– Miljardi euroa… Ei nyt sentään, vitsailen vain, naureskeli Hazard.

– Ei, ei miljardia. Neymar on huippupelaaja, hän on Brasiliasta. En osaa vastata tuohon.

Real Madridin päävalmentaja Zinedine Zidane on tunnetusti Hazardin iso fani. Chelsea-tähti on kuitenkin tottunut jo jokavuotisiin siirtospekulaatioihin.

– Olen pelannut nyt kymmenen vuotta, ja se on sama tarina joka kesä. Aina saa lukea, että ”tämä pelaaja on menossa sinne ja tänne”, mutta lopulta mitään ei tapahdu.

– Se on osa tätä työtä, se on nykyään osa jalkapalloa, ja lehtien on kirjoitettava siitä, mutta minä keskityn pelaajana vain harjoituksiin ja peleihin, se on kaikista tärkeintä. Jos jotain tapahtuu, niin se tapahtuu.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!