FC Barcelona oli kesän siirtoikkunan aikana aktiivinen. Osittain seura oli myös pakotettu siihen, kun se joutui myymään tähtipelaaja Neymarin PSG:hen. Myös Juventuksen tähtipelaaja Paulo Dybala oli pitkään Barcelonan suunnitelmissa.

Espanjalainen La Sexta kertoo, että Barcelona olisi kieltäytynyt kahdesti Juventuksen tarjoukselle Paulo Dybalasta. Suurin merkittävä syy oli se, että Barcelona halusi kokoajan tuoda Camp Noulle Liverpoolin Philippe Coutinhon. Lopulta Barcelona ei saanut kumpaakaan.

Barcelona oli saanut tiedon siitä, että Dybala olisi kiinnostunut siirrosta Kataloniaan. Juventus olisi tarjonnut argentiinalaishyökkääjää Barcelonalle 120 miljoonan euron siirtokorvauksella, joka olisi ollut selvästi halvempi kuin mitä Barca oli valmis tarjoamaan Coutinhosta Liverpoolille.

Juventuksen pyytämä hinta ja Dybalan kiinnostus Barcaa kohtaan tulivat ilmi ennen kuin Barcelona hankki Ousmane Dembelen Borussia Dortmundista 105 miljoonalla eurolla.

Toisen kerran Juve tarjosi Dybalaa vielä siirtoikkunan loppuhetkillä, jolloin Barcelona-johdolle oli käynyt jo selväksi, ettei Liverpool myy Coutinhoa mistään hinnasta.

Lähde: AS