FC Lahti tiedotti lauantaina päävalmentaja Toni Korkeakunnaksen jatkosopimuksesta. Vuodesta 2014 saakka FC Lahtea valmentanut Korkeakunnas jatkaa päävalmentajana kauden 2018 loppuun.

Korkeakunnas oli erittäin tyytyväinen Lahden pitkäjänteiseen työhön, jota hän saa nyt jatkaa.

– Olen iloinen, että seuralla on selkeä visio ja strategia. Se on ainoa tapa, jolla suomifutista nostetaan. Tarvitsemme pitkäjänteistä ajattelua, jonka avulla olemme jo nyt pystyneet ottamaan isoja askeleita pienessä ajassa, Korkeakunnas kertoi seuran nettisivuilla.

FC Lahti on tällä kaudella pelannut vakuuttavasti. Tällä hetkellä lahtelaiset ovat kiinni hopeamitaleissa ja paikassa euroopan kentille. Korkeakunnas haluaa jatkaa vahvaa työtä myös ensi kaudella.

– Kävimme seurajohdon kanssa asiat läpi. Meillä oli selkeä konsensus siitä, miten pystymme jatkamaan kehittymistä ja pysymään Suomen huipulla. Olisi tuntunut hullulta tässä kohtaa hypätä pois tästä projektista, Korkeakunnas sanoi.

Seurajohdolta on myös luvattu pelimerkkejä Korkeakunnakselle.

– Olemme käyneet seurajohdon kanssa myös keskusteluja ensi kaudesta. Näillä näkymin paukkuja olisi tulossa lisää käyttöön niin valmennukseen kuin joukkueeseen. Se ilahduttaa ja on motivoivaa, jos työympäristö on kehittyvä, päävalmentaja paljasti.