Ilves nousi Veikkausliigan sarjataulukossa kakkoseksi kaatamalla kotonaan RoPS:n.

Ilves nappasi arvokkaan voiton maalein 3-2. Isäntien suurin sankari oli tähtihyökkääjä Tuco. Kamerunilainen iski Ilveksen kaikki maalit.

Tuco vei Ilveksen rankkarista 1-0-johtoon pelin 7. minuutilla. RoPS tuli rinnalle ja ohi Simo Roihan ja Anselmi Nurmelan osumilla.

Pelin loppupuolella Tuco iski pallon rysään muutaman minuutin välein nostaen Ilveksen takaa-ajoasemasta voittoon.

Tuco nousi maalipörssin kärkeen 14 osumalla. Kakkosena on IFK Mariehamnin Aleksei Kangaskolkka 12 maalilla.

Voittonsa turvin Ilves kampesi sarjataulukossa kakkoseksi 42 pisteellä. Pelin vähemmän pelannut FC Lahti on kerännyt pisteen vähemmän. KuPS on neljäntenä 39 pisteellä.