Leicester Cityn ja Englannin maajoukkueen hyökkääjä Jamie Vardy kertoi harkitsevansa siirtoa muualle, mikäli hänelle tarjotaan mahdollisuutta taistella pokaaleista.

Vardy, 30, voitti Leicesterin kanssa Valioliigan mestaruuden kaudella 2015-16, mutta seuraavalla sesongilla hallitseva mestari tuli vasta 12. sijalle.

Mestaruuskauden jälkeen Arsenal teki tarjouksen Vardylle, mutta hän hylkäsi lontoolaisjoukkueen ehdottelut. Tänä kesänä muun muassa Chelsea oli englantilaishyökkääjän perässä, mutta Vardy päätti vielä jäädä Leicesteriin, jota hän on edustanut vuodesta 2012 lähtien.

Vardyn mukaan hän saattaa kuitenkin lähitulevaisuudessa tarttua jonkin isomman seuran tarjoukseen.

– Haluan voittaa niin paljon kuin on mahdollista. En halua pitää vain yhtä Valioliigan mitalia kotona laatikossani, se olisi tyhjä palkintokaappi, sanoi Vardy talkSPORTin mukaan.

– Minulla on sopimus Leicesterin kanssa. Saa nähdä, miten pitkälle pystymme menemään. Tulevaisuudessa… Kukapa tietää?

Leicesterin hyökkääjä kertoi, että hän hylkäsi Arsenalin tarjouksen omasta tahdostaan.

– Jos jokin toinen tarjous tulisi, toimisin siinä mielessä samoin, että harkitsisin sitä ja selvittäisin siirron hyvät ja huonot puolet.

– Mutta Arsenalin torjuminen ei tarkoita, ettenkö harkitsisi muita tarjouksia.

Vardy paljasti, että häntä kiinnosti jossain vaiheessa myös Kiinassa tai Amerikassa pelaaminen, mutta hän vakuuttaa, ettei häntä haittaa Arsenalin tarjouksen hylkääminen, vaikka lontoolaisseura voittikin FA Cupin viime keväänä.

– Se ei ollut kuitenkaan Valioliiga, eihän? Joten enköhän pärjää sen asian kanssa. En ikinä kadu mitään, mitä olen päättänyt tehdä. Olen hieman tällainen meedio, ennustin tämän pienen notkahduksen, joka heillä on meneillään, vitsaili Vardy viitaten Arsenalin viimeaikaisiin tuloksiin.