Manchester United voitti lauantaina Southamptonin vieraskentällä todellisen taistelun jälkeen maalein 1-0. ManU-manageri Jose Mourinho poistettiin ottelun loppuhetkillä katsomon puolelle.

ManU:n voittomaalin iski jälleen kerran Romelu Lukaku, jolle osuma oli jo kauden kuudes.

Ottelun loppuhetkillä manageri Mourinho eli pelissä mukana täysin rinnoin. ManU:n menettäessä pallon 82. minuutilla, Mourinho vaati Lukakua kovaan ääneen prässäämään pallo takaisin Unitedille. Lukaku teki työtä käskettyään, mutta rikkoi tilanteessa keltaisen kortin arvoisesti. Mourinho antoi silti kiitokset Lukakulle.

Vain hetki myöhemmin erotuomari Craig Pawson kyllästyi katselemaan Mourinhon riehumista kentän laidalla ja manageri sai poistua katsomon puolelle. Mourinho kuitenkin kätteli jokaisen Southamptonin vaihtopenkillä istuneen ennen kuin poistui pelaajatunnelin syövereihin kuluttaen muutaman minuutin kellosta.

Ilmeisesti Mourinho poistettiin sen takia, että hän oli astunut kentän puolelle antaessaan hurjana ohjeita pelaajilleen. Mies ei itse kuitenkaan myöntänyt rikettä.

– En tiedä mitä tapahtui. Tuomari sanoi, että minun täytyy lähteä vaihtopenkiltä. En mielestäni tullut kentälle, Mourinho sanoi BBC:lle.