© Kuva: Getty Images

Juventus-hyökkääjä turhautui Barcelonaa vastaan – näytti keskisormea yleisölle

Juventuksen argentiinalaishyökkääjää Gonzalo Higuainia saattaa odottaa pelikielto Mestarien liigassa hänen näytettyään keskisormeaan Barcelonan kannattajille tiistaina pelatussa lohkovaiheen ottelussa.

Barcelona kuritti Juventusta kotistadionillaan Camp Noulla lukemin 3-0, ja Higuain otettiin turhauttavan pelin jälkeen vaihtoon 87. minuutilla. Astellessaan vaihtopenkille hän näytti keskisormeaan lyhyesti Barcelonan kannattajille ja jatkoi matkaansa. Televisiokamerat onnistuivat kuitenkin tallentamaan tilanteen.

Kotijoukkueen kannattajat eivät olleet unohtaneet seitsemää vuotta, jotka Higuain vietti Barcelonan pahimmassa kilpailijassa Real Madridissa. Argentiinalaistähti sai kuunnella vihellyksiä koko ottelun ajan.

Higuain on nyt pelannut 12 kertaa Barcelonaa vastaan vieraskentällä eikä ole koskaan onnistunut niissä otteluissa maalinteossa.

Voit katsoa videon Higuainin teosta alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

» MM-uutiset, otteluohjelma, lohkot, tilastot, pelaajat – kaikki MM 2018 -sivultamme!