© Kuva: Getty Images

Kuva: Katsoja karkasi kentälle ja yritti potkaista PSG-tähteä – UEFA:lta tulossa kova rangaistus

Celticin ja PSG:n välisessä ottelussa nähtiin typerä tilanne, jossa eräs Celticin kannattaja karkasi kentälle ja yritti potkaista PSG:n supertähti Kylian Mbappea.

UEFA ilmoitti, että se on ottanut tilanteen käsittelyyn ja luvassa on luultavasti ankara rangaistus Celticille. Seura luultavasti myös antaa fanille porttikiellon Celticin otteluihin.

Celticin kannattajat eivät hyväksyneet yksittäisen kannattajan tempausta. Kannattajat buuasivat kovaan ääneen kentälle juosseelle fanille.

Celtic saattaa The Guardianin mukaan joutua pelaamaan seuraavan Mestarien liigan kotiottelun jopa tyhjälle katsomolle. Celtic on saanut UEFA:lta viimeisen kuuden vuoden aikana peräti 120 000 puntaa sakkoja 12 eri rikkeestä.

Celticin päävalmentaja Brendan Rodgers harmitteli tapahtunutta ottelun jälkeen.

– (Yleisön) reaktio kertoi oikeastaan kaiken. On todella surullista, missä tahansa katsomossa tai seurassa, että kannattaja pääsee kentälle tuolla tavalla. Mielestäni järjestyksenvalvojat hoitivat tilanteen mallikkaasti ja olen varma, että seura tulee hoitamaan asian. Yleisö ja heidän reaktionsa kertoi kaiken, Rodgers sanoi Guardianin mukaan.

UEFA:n antama sanktio Celticille selviää myöhemmin.

» MM-uutiset, otteluohjelma, lohkot, tilastot, pelaajat – kaikki MM 2018 -sivultamme!