Kylian Mbappe siirtyi siirtoikkunan viime hetkillä AS Monacosta Paris Saint-Germainiin kauden mittaisella lainasopimuksella, johon kuuluu osto-optio.

Lupaavan nuorukaisen perässä olivat myös muun muassa Manchester City sekä Real Madrid. Mbappe kertoi, että siirto PSG:hen oli luontevin.

– Minusta tuntui, että saan enemmän mahdollisuuksia pelata PSG:ssä kuin Real Madridissa, Mbappe palajsti ranskalaisen L’Equipe-lehden haastattelussa.

Cityn manageri Pep Guardiola oli käynyt tarkkoja keskusteluja Mbappen kanssa siitä, miten tähtivalmentaja olisi käyttänyt nuorukaista. Mbappe halusi korostaa, ettei kieltäytynyt valmentaja Guardiolalle, vaan Manchester Citylle yleisemmin.

– Guardiola on valmentaja, joka hengittää jalkapalloa. Hän on voittanut kaikkialla ja hän levittää intohimoa ja saa sinut haluamaan pelata, Mbappe kehui ja jatkoi:

– Mutta en sanonut ei Guardiolalle, sanoin ei Manchester Citylle. Minulla ei ollut aikomusta jättää Monacoa viima kauden päätteeksi, mutta asiat muuttuivat ja päätin muuttaa mieltäni. Voin aikanaan selittää sitä (päätöstä) tarkemmin.

Mbappe pääsee tositoimiin perjantai-iltana, kun PSG kohtaa vieraissa Metzin.

Lähde: Marca