Arsenalin ja Manchester Cityn johtoportaat osoittelevat tällä hetkellä toisiaan syyttävällä sormella chileläistähti Alexis Sanchezin epäonnistuneen siirron takia, kertoo The Telegraph.

Lähtöhaluinen Sanchez, 28, joutuu jäämään Arsenaliin ainakin tammikuuhun saakka, sillä lontoolaisseura ei hyväksynyt Manchester Cityn 60 miljoonan punnan (noin 65,2 miljoonaa euroa) tarjousta hänestä.

Arsenal halusi hankkia Sanchezin korvaajaksi AS Monacon ranskalaisen laitapelaajan Thomas Lemarin, ja ”Tykkimiehet” tekivätkin hänestä 92 miljoonan punnan (noin 100 miljoonaa euroa) tarjouksen, mutta Lemar, 21, ei ollut kiinnostunut siirrosta.

Koska Lemarin siirto jäi toteutumatta, joutui Arsenal hylkäämään Cityn tarjouksen Sanchezista, sillä seuralla ei ollut mielestään enää aikaa etsiä uutta pelaajaa chileläisen tilalle.

The Telegraphin tietojen mukaan Arsenal ilmoitti kuitenkin neuvotteluissa Citylle, että Lemar olisi halunnut tulla, mutta manchesterilaisjoukkue jätti Arsenalille liian vähän aikaa molempien kauppojen toteuttamiseksi.

Brittilehden lähteet Manchester Citystä antoivat ymmärtää, että seuran toimitusjohtaja Ferran Soriano oli tiedustellut Sanchezin saatavuutta jo toukokuussa, mutta hänen kollegansa, Arsenalin toimitusjohtaja Ivan Gazidis, ilmoitti hänelle moneen kertaan, että chileläishyökkääjä ei ole lähdössä mihinkään.

City sai tietää muutama viikko sitten, että Arsenal olisi sittenkin mahdollisesti valmis luopumaan Sanchezista, kunhan se löytäisi hänelle korvaajan.

Arsenal ehdotti Citylle vaihtokauppaa, jossa Englannin maajoukkuelaituri Raheem Sterling olisi liittynyt ”Tykkimiehiin” osana Sanchezin siirtoa, mutta manchesterilaisjoukkue halusi toteuttaa kaupan vain rahan kanssa.

Cityn 60 miljoonan punnan tarjous virallistettiin torstaiaamuna. The Telegraphin mukaan Gazidis ilmoitti Sorianolle, että Arsenal olisi päässyt yhteysymmärrykseen toisen seuran (Monacon) kanssa Sanchezin korvaajan eli Lemarin siirrosta.

Manchesterilaiset seurasivat kuitenkin tilannetta pitkin päivää ja ymmärsivät lopulta, että Sanchezin diili ei tule toteutumaan, koska Lemar hylkäsi Arsenalin tarjouksen.