© Kuva: Getty Images

Man City -tähti kehnossa tilanteessa – Pep Guardiola: ”Hän tietää, miksei hän pelaa”

Norsunluurannikkolainen keskikenttäpelaaja Yaya Toure on jälleen ajautunut Manchester Cityssä huonoon valoon, kertoo Goal.

Toure, 34, joutui jo viime vuonna Cityssä koirankoppiin alkukaudesta, mutta hän taisteli itsensä takaisin joukkueen avauskokoonpanoon keväällä, ja manchesterilaisseura palkitsi Touren toukokuussa vuoden jatkosopimuksella.

Goalin mukaan Touren huono kunto on kuitenkin heittänyt hänet jälleen alas nokkimisjärjestyksessä. City-konkari ei ole pelannut tällä kaudella vielä ensimmäistäkään ottelua. Joukkueen managerilta Pep Guardiolta kysyttiin asiasta, kun hän ei ole nimennyt Tourea kokoonpanoon myöskään keskiviikon Mestarien liigan otteluun Feyenoordia vastaan.

– Puhuin hänen kanssaan, ja hän tietää miksi (hän ei ole täällä). Mutta se on vain minun ja hänen välillään.

– Kyseessä on vain urheilullinen päätös. Yaya oli niin tärkeä viime kaudella. Kuuden pelaajamme sopimus päättyi viime kauteen ja ainut, joka heistä jäi oli Yaya, koska hän on erityinen pelaaja. Mutta päätökseni pitää. Hän ei ole pelannut viimeisissä peleissä eikä hän ole nyt kokoonpanossa, mutta hän tietää kyllä miksi.

Guardiola ei paljastanut tilanteesta mitään enempää, mutta toivoi näkevänsä Touren kentällä pian.

– Toivottavasti, se riippuu hänestä.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!