Pep Guardiola on saanut Manchester Cityn jäätävään iskuun. Seitsemän päivän sisään City voitti kaikki kolme pelaamaansa ottelua, mukaan lukien Mestarien liigan koitoksen.

Eikä vitoista jäänyt epäselvyyttä. Liverpool kaatui reilu viikko sitten maalein 5-0, Mestarien liigassa Feyenoord kaatui vieraissa 4-0 ja lauantaina City kaatoi Watfordin peräti 6-0. Viimeiset kolme peliä City on siis voittanut maalierolla 15-0. Valioliiga.comin asiantuntija Mixu Paatelainen kehui Guardiolan joukkojen otteita.

– Pep Guardiola on saanut Cityn hirmuiseen lentoon. Viime kaudella spekuloitiin, että kumpi pelaa, Sergio Agüero vai Gabriel Jesus? Guardiola on nyt päättänyt, että Agüero sekä Jesus. Tulosta tulee ja peli kulkee. Aikamoinen viikko Cityllä. Kolmen pelin saldo 15-0! Se kertoo siitä, että asiat ovat kohdallaan, Paatelainen sanoi omassa osiossaan.

Cityn verivihollinen, Manchester United on myös ollut hyvässä vireessä. United on kerännyt saman verran pisteitä Valioliigassa samalla maalierolla.

– Juuri nyt Manchesterin joukkueet ovat vahvoja sekä suoritusvarmoja. Kausi on vielä todella nuori ja paljon asioita voi tapahtua. Uskon, että heille tulee heikompiakin jaksoja ja pitää muistaa, että pahimmat kilpailijat eivät ole vielä jääneet kovin paljon, Paatelainen muistutti.