Valioliigan kärkipaikalla nyt keikkuva Manchester City antoi todellisen löylytyksen Watfordille. City iski kuusi maalia ja piti oman maalinsa puhtaana.

Pep Guardiolan joukot ovat iskeneet nyt 15 maalia edelliseen kolmeen otteluunsa.

Sergio Aguero aloitti maalinteon Kevin De Bruynen syötöstä ja iski hetkeä myöhemmin lukemiksi 2-0. Hattutempun argentiinalainen viimeisteli toisen puoliajan loppupuolella. Lisäksi Aguero syötti hyökkääjäparinsa Gabriel Jesusin tekemän 3-0-maalin.

Manchester Cityn kärkikaksikko on Valioliigan maalipörssin kaksoisjohdossa. Sergio Aguero johtaa viidellä tehdyllä maalilla ja Gabriel Jesus seuraa heti perässä neljällä osumalla.

Guardiola oli joukkueensa esitykseen luonnollisesti tyytyväinen.

– Esityksemme oli todella hyvä. Varsinkin Mestarien liigan vieraspelin jälkeen. Pelasimme vain niin hyvin, olemme todella onnellisia, Guardiola ylisti ottelun jälkeen.

City laukoi 28 kertaa, joista 10 maalia kohti. David Silva ja Kevin De Bruyne olivat loistavalla pelipäällä keskikentällä, mutta Aguero oli ylivoimaisesti ottelun paras pelaaja.

– Hänen tilastonsa puhuvat puolestaan. Olen todella tyytyväinen hänen suoritukseensa. Hän vain pystyy tekemään maalin missä tahansa tilanteessa, Guardiola sanoi hyökkääjästään BBC:lle.