Manchester Unitedin espanjalaisen keskikenttäpelaajan Ander Herreran mukaan seuran on kyettävä voittamaan pokaaleja, mikäli ManU haluaa pitää hänen maanmiehensä, maalivahti David De Gean joukkueessa.

Neljä kertaa Valioliigan vuoden joukkueeseen valittu De Gea, 26, on ollut yhdistettynä Real Madridiin monen vuoden ajan. Hän oli lähellä siirtyä Realiin kaksi vuotta sitten, mutta kauppa luhistui viime hetkinä, ja De Gea päätyi allekirjoittamaan ManU:n kanssa vuoteen 2019 ulottuvan jatkosopimuksen.

Herreran, 28, mukaan De Gea on tällä hetkellä tyytyväinen Manchesterissa, mutta hän uskoo, että Real Madrid ei aio luovuttaa Espanjan maajoukkueen ykkösvahdin suhteen.

– Voin kuvitella hänen pysyvän täällä monia vuosia, mutta meidän on voitettava mestaruuksia pitääksemme hänet meillä. Niin me teimme viime kaudella, sanoi Herrera ESPN:n mukaan.

– David on tällä hetkellä todella onnellinen, koska me taistelemme jokaisen kilpailun voitosta. Voitimme viime kaudella kolme mestaruutta ja sitä edellisellä FA Cupin. Sitä hän haluaa.

– Real Madrid tulee puhumaan siitä joka kesä, sillä hän on maailman paras maalivahti. Mutta meidän mielestämme emme ole kaukana Real Madrin tasosta. Voitimme viime kaudella kolme mestaruutta, olimme ainoa englantilaisjoukkue, joka pystyi siihen.

Herreran mukaan De Gea on jo yksi ManU:n historian suurimmista pelaajista.

– Jos hän ei ole jo seuralegenda, niin hän ei ole siitä kaukana.

De Gea siirtyi Unitediin vuonna 2011 kasvattajaseurastaan Atletico Madridista.