Real Madridin maalitykki Cristiano Ronaldo haluaa nousta palkkatasossa samaan kastiin PSG:n tähtipelaaja Neymarin sekä Barcelonan Lionel Messin kanssa, kertoo espanjalaislehti Marca.

Ronaldon nykyinen sopimus on vuoteen 2021 voimassa, eikä miehen palkka tälläkään hetkellä mikään pienoinen ole. Lehden mukaan Neymar ja Messi tienaavat sopimuksillaan noin 25 miljoonaa euroa ja Ronaldo haluaa nousta samaan kategoriaan. Ronaldo ei kuitenkaan lehden mukaan ole huonoissa väleissä Real Madridin seurajohdon kanssa, vaikka viime kesänä huhut miehen lähdöstä kävivät kuumana.

Ronaldo iski tiistaina Real Madridille kaksi maalia, kun Borussia Dortmund kaatui vieraskentällä maalein 3-1. Ottelun jälkeen Ronaldo on Marcan mukaan nostanut palkkauksensa esiin, mutta tehnyt samalla selväksi, että hän on tällä hetkellä varsin tyytyväinen rooliinsa seurassa. Ronaldo haluaisi, että asia hoidettaisiin tyylikkäästi, eikä välttämättä median repostelemana.

Tällä hetkellä seurajohto ei kuitenkaan harkitse uuden jatkosopimuksen tekemistä kirkkaimmalle tähdelleen. Seurajohto ei usko, että nyt on oikea hetki. Toimistolla pyritään tällä hetkellä tekemään töitä muiden pelaajien jatkosopimusten eteen, kuten kapteeni Sergio Ramosin.

Marcan mukaan Ronaldon ja Real Madridin välit ovat kuitenkin kunnossa, eikä tilanteesta saa näillä näkymin kohua aikaiseksi.