Real Madridin keskikenttäpelaajat Casemiro ja Toni Kroos puolustavat joukkuekaveriaan Gareth Balea, joka joutui jälleen keskiviikkona Real Madridin kannattajien hampaisiin.

Madridin suurseura pieksi kyproslaisen APOEL Nicosian Mestarien liigan lohko-ottelussa 3-0 Cristiano Ronaldon (2) ja Sergio Ramosin maaleilla. Bale, 28, pelasi Realin hyökkäyksessä 82 minuuttia kuunnellen katsomosta tulleita buuauksia, kunnes hänet otettiin vaihtoon.

Osa Realin kannattajista buuasi Balelle jo lauantaina, kun madridilaismiehistö päätyi La Ligassa 1-1-tasapeliin Levantea vastaan.

Kannattajien mielenilmaus walesilaistähti Balea vastaan kumpuaa heidän tyytymättömyydestään seuran ennätyshankintaan. Tällä kaudella Bale on pelannut Realin paidassa kuusi peliä, joissa hän on onnistunut maalinteossa kerran, maalisyöttöjä miehellä on kolme.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun madridilaisjoukkueen kannattajat buuaavat omilleen. Myös seuran ykköstähti, portugalilaishyökkääjä Cristiano Ronaldo on saanut osansa.

Casemiron mukaan Bale ei ansaitse moista kohtelua.

– Hän esiintyi erittäin vahvasti ja toivottavasti hän tekee niin jatkossakin. Hänellä on paljon laatua, asiat tulevat menemään vielä paremmin, puolusti brassipeluri Balea Marcan mukaan.

– Yritämme suojella pelaajiamme, puolustamme aina omiamme.

Saksan maajoukkuetähti Kroos oli brasilialaiskollegansa kanssa yhtä mieltä.

– Tämä on Real Madrid, ja kaikki vaativat aina jokaiselta pelaajalta heidän ehdotonta parastaan. Välillä täällä vihelletään omalle pelaajalle, ja Gareth ei ansaitse sitä, kukaan ei ansaitse sitä, sanoi Kroos Football Espanan mukaan.