Juventuksen argentiinalaishyökkääjä Paulo Dybala on ollut alkukaudesta yksi eurooppalaisen seurajalkapallon kuumimmista nimistä.

Dybala, 23, on iskenyt kuudessa Serie A:n ottelussa jo yhteensä 10 maalia. Hän on enää yhden osuman päässä viime kauden maalimäärästään Italian pääsarjassa.

Tehokärjen joukkuekaveri ja maanmies Gonzalo Higuain sen sijaan on aloittanut sesonkinsa hieman vaatimattomammalla tavalla. Higuain, 29, on tehnyt sarjapeleissä vasta kaksi maalia, ja lauantaina hänet oli pudotettu vaihtopenkille, kun Juventus voitti paikallisottelussa Torinon 4-0.

Torinon derbyssä kaksi täysosumaa tehneen Dybalan mukaan Higuainin on turha murehtia kuivasta kaudestaan.

– Tämä ei ole ollut hyvä jakso Higuainille, sillä hyökkääjälle ei ole tietenkään mukavaa, kun maaleja ei synny, sanoi Dybala Sky Sport Italian haastattelussa Goalin mukaan.

– Hänen on vain rentouduttava. Maali tulee silloin, kun sitä vähiten odottaa. Minullakin oli viime kauden alussa vaikeuksia maalinteon kanssa, mutta heti, kun pääsee vauhtiin, niin pitää vain jatkaa.

Omaan maalivireeseensä Dybala on ollut tyytyväinen, mutta hänen mukaansa osumilla ei ole mitään väliä, jos joukkue ei menesty.

– Maalit ovat mahtavia, mutta tärkein asia on voittaa pokaaleja joukkueen kanssa.