Paris Saint-Germain koki lauantaina Ranskan Ligue 1:ssa kuluvan kauden ensimmäisen pistemenetyksensä, kun se pelasi maalittoman tasapelin Montpellieriä vastaan.

PSG:n kokoonpanosta puuttui kesällä seuraan 222 miljoonan euron maailmanennätyssummalla hankittu Neymar, joka oli sivussa jalkavaivan takia. Entinen FC Barcelonan tähtihyökkääjä on pelannut tällä kaudella pariisilaisseuran kanssa kuusi ottelua, joissa hän on iskenyt yhteensä viisi maalia ja antanut viisi maalisyöttöä.

Neymarin joukkuekaveri, belgialaispuolustaja Thomas Meunier, vakuutteli ottelun jälkeen, että PSG ei ole riippuvainen tuoreesta brassitähdestään.

– Hän on poikkeuksellinen pelaaja, mutta kun katsoo joukkuettamme, niin ei voi sanoa, että emme voittaneet, koska Neymar ei pelannut. Meillä on pelaajia, jotka kykenevät ratkaisemaan pelejä. Meillä on yksilöitä, jotka voivat nostaa joukkueen ylös vaikeista tilanteista, sanoi Meunier Daily Mailin mukaan.

– Nyt se oli vähän vaikeampaa, sillä meillä oli vastassa kaikkensa antava Montpellier.

Neymarin odotetaan olevan pelikunnossa keskiviikkona, kun PSG kohtaa Mestarien liigan lohkovaiheen ottelussa Bayern Münchenin.