Cristiano Ronaldo oli yksi alkukesän suurimmista puheenaiheista siirtomarkkinoilla. Portugalilainen A Bola -lehti kertoi, että Ronaldo olisi halunnut pois Madridista ja Espanjasta.

Samoihin aikoihin myös Ronaldon veroepäilyt näkivät päivänvalon. Tiettävästi Ronaldo ei ollut täysin tyytyväinen Real Madridin tapaan tukea häntä epäilyjen keskellä. Siirtohuhut lähtivät kuitenkin leviämään kulovalkean tavoin. Seurapresidentti Florentino Perez kommentoi kesän tapahtumia Cadena SER -radiokanavalle.

– En oikein tiedä, mitä tapahtui Cristiano Ronaldon kanssa. A Bola -lehti tuli ulos niiden tietojen kanssa. Siihen nähden, ettei kesän aikana ollut paljoakaan puhuttavaa, he ylittivät rajan, Perez sanoi viitaten portugalilaislehden uutiseen Ronaldon halusta siirtyä pois Madridista.

Perezin mukaan Ronaldo on ollut koko ajan tyytyväinen Realissa.

– Hän oli pahoillaan verojupakasta, mutta mitään sellaista ei minun korviini kantautunut, että hän haluaisi lähteä, vaan hän sanoi olevansa todella tyytyväinen täällä, Perez painotti.

Perez myös puolusti Ronaldoa, eikä hänen mukaan Ronaldo ole tehnyt mitään rikollista.

– Sen tiedon mukaan, mikä minulla on, Ronaldo ei ole tehnyt mitään, mikä voitaisiin määritellä rikolliseksi. Se on keskustelu, joka tulee kestämään vielä kauan ja lopulta näemme, mitä tapahtui. Se, mikä on totta, on se, että Cristiano Ronaldo on maailman paras pelaaja, Perez totesi.

Lähde: Marca