Manchester Unitedin entisen luottopuolustajan Rio Ferdinandin mukaan ManU:n nykyinen joukkue vaatisi maailmanluokan supertähden, jotta se voisi voittaa Mestarien liigan.

United on aloittanut kautensa Euroopan arvostetuimmassa seurajoukkuekilpailussa mainiosti. Se voitti ensimmäisessä lohko-ottelussaan sveitsiläisen Baselin 3-0, ja tiistaina Venäjän suurseura TsSKA Moskova kaatui vieraskentällä lukemin 4-1.

Ferdinand näkee, että ManU jää kuitenkin vertailussa kakkoseksi, kun puhutaan Cristiano Ronaldon ja Lionel Messin tähdittämistä Real Madridista ja FC Barcelonasta.

– Manchester Unitedin joukkueeseen on tuotu voimaa ja nopeutta, mutta Mestarien liigan voittamiseen tarvitaan enemmän. Siihen vaaditaan supertähti, johon joukkueesi voi luottaa, kun se joutuu ahtaaseen paikkaan, analysoi Ferdinand BT Sportille.

– Jos katsotaan Real Madridin joukkuetta, joka on voittanut kilpailun viime vuosina, niin heillä on ollut Cristiano Ronaldo ja viime aikoina Isco. Barcelonalla on ollut Lionel Messi ja Neymar.

Entisen United-puolustajan mukaan manchesterilaisjoukkueessa on kuitenkin potentiaalia.

– Tarvitaan tähtipelaaja, ja ManU:lla on pelaajia, joista voi nousta sellaisia. Mutta on selvitettävä kenestä puhutaan ja onko heistä todella nousemaan sille tasolle.

– ManU:n viime kaudella voittamat pokaalit toivat hyvää kokemusta joukkueelle. Ottaen huomioon pelaajien iän, voi sanoa, että joukkueessa on paljon potentiaalia, mutta matka on vielä pitkä.