Keskiviikkona koitti ensimmäinen kerta 73 peräkkäisen ottelun jälkeen, kun Real Madrid ei onnistunut tekemään maaliakaan.

Real hävisi La Ligan ottelussa kotikentällään Real Betisille 0-1 Antonio Sanabrian lisäajan maalilla.

Kotijoukkueen kapteeni Sergio Ramos ei ollut ajoittain tyytyväinen ottelun tuomaritoimintaan, mutta sanoi, että asiasta puhuminen ei ole ennenkään auttanut madridilaisia.

– Mitä enemmän puhumme tuomareista, sitä huonommaksi se menee. Meidän on kunnioitettava tuomareita ja toivottava, että he pyrkivät suoriutumaan niin hyvin kuin mahdollista, sanoi Ramos Marcan mukaan.

Real Madrid ei ole viiden pelatun kierroksen jälkeen onnistunut ottamaan yhtäkään voittoa kotistadionillaan Santiago Bernabeulla, ja joukkueen kausi on muutenkin alkanut nuhaisesti. Pääkilpailija FC Barcelona on karannut jo seitsemän pisteen päähän.

Ramos ei syytä kasvaneesta piste-erosta tuomareita, mutta vihjaa, että heilläkin on ollut osuutensa asiaan.

– En ole yllättynyt, että he eivät anna meille rangaistuspotkuja, mutta he antavat niitä Barcelonalle.

– Jos me olisimme kuitenkin tehneet kolme maalia, meidän ei tarvitsisi olla tyytymättömiä tähän.

– Meillä on ollut vaikea alku, mikä on huolestuttavaa. Olemme pelanneet vastustajia vastaan, jotka normaalisti lähtevät Santiago Bernabeulta toisenlaisen tuloksen kanssa, mutta nyt meidän on jatkettava ja ajateltava tulevia otteluita.

– Olemme samat pelaajat, jotka voittivat vielä mestaruuksia 1,5 kuukautta sitten. Meidän on oltava yhtenäisiä ja ajateltava pelaamistamme, sillä meillä on loistava joukkue. Meillä ei voi olla tekosyitä.

Real-kippari ei näe, että seitsemään pisteen kaula olisi liian suuri kurottavaksi.

– Seitsemän pisteen päässä oleminen Barcelonasta ei ole liian iso haaste. Olemme nousseet takaisin pahemmistakin tilanteista.