Lazio tarjosi todellisen ryöpytyksen viime kesän siirtomarkkinoilla riehuneelle AC Milanille sunnuntaina Serie A:ssa. Lazio rökitti kotonaan Milanin miljoonamiehistöä peräti 4-1.

Lazion sankari oli hyökkääjä Ciro Immobile, joka tykitti hattutempun 48 minuutissa. Ensimmäisen hyökkääjä laukoi rangaistuspotkusta. Toinen osuma oli upea volley-potku ja kolmannen italialainen maalitykki viimeisteli lähietäisyydeltä.

AC Milaniin kesällä Juventuksesta siirtynyt huippupuolustaja Leonardo Bonucci oli ymmärrettävästi pettynyt omiensa esitykseen.

– Tämän ei pidä muuttaa meidän tavoitteita, mutta sen pitää olla arvokas oppitunti. Mielestäni meidän pitää ottaa tämä tappio terveenä läpsäytyksenä kasvoille jokaisen pelaajan kohdalla, Bonucci totesi ottelun jälkeen Mediaset Premiumille.

Immobile kruunasi illan vielä antamalla maaliin johtaneen syötön Luis Alberton tekemään 4-0-osumaan 50. minuutilla. Riccardo Montolivo kaunisteli loppulukemia tekemällä kavennuksen vajaan tunnin kohdalla. Kapteenina pelaava Bonucci ei säästellyt omiaan kritiikiltä.

– Se on utopiaa ajatella, että olisimme superjoukkue ja tekisimme kellontarkkaa työtä ensimmäisestä päivästä lähtien. Meidän täytyy kehittyä usealla alueella, nauttia nollapelin pitämisestä ja uhrata itsemme joukkueen eteen. Se ei tapahdu tällä hetkellä.

– On totta, että meidän täytyy tehdä töitä tullaksemme yhtenäiseksi joukkueeksi ja antaaksemme aina sata prosenttia. Serie A:ssa ja Euroopassa 99 prosenttia ei riitä, Bonucci jyrisi.

AC Milan hankki 11 pelaajaa kesän siirtoikkunan aikana yli 175 miljoonalla eurolla. Tappio Laziolle oli kauden ensimmäinen Milanille. Lazio jatkaa yhä tappioitta sarjassa.

Lähde: football-italia.net