Milanon suurjoukkueiden AC Milanin ja Internazionale Milanon kausikortit ovat olleet kovaa huutoa.

Calcio Mercaton mukaan AC Milan myi yli 14 000 kausikorttia enemmän kuin viime kaudella, jolloin seura ei pelannut europelejä ja sijoittui Italian pääsarjassa vasta kuudenneksi.

Tämän kauden hyvää menekkiä selittävät lukuiset tähtihankinnat sekä Milanin selviytyminen Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen. Kaiken kaikkiaan punamustapaidat ovat myyneet noin 31 000 kausilippua.

Myös paikallisvastustaja Interin kausikortteja on mennyt kovempaa tahtia kuin viime vuonna. Kasvua on tullut 3000 kausikortin verran. Calcio Mercaton mukaan myös Internazionalen kokonaismyynti on noin 31 000 kausikorttia, mutta kyseessä ei ole seuran ilmoittama virallinen lukumäärä.

Serie A:n hallitseva mestari Juventuksen myi jälleen kaikki 29 200 kausikorttiaan. Neljänneksi eniten kausikortteja on myynyt AS Roma (20 000).

Viime kauden yllättäjäjoukkue Atalanta kasvatti myyntiään 3178 kausikortilla, ja seuran kokonaismyynti on tällä hetkellä 14 041 kausikorttia. Myös Atalanta valmistautuu ensimmäiseen kauteensa Euroopassa pitkään aikaan.

Suurin yllätys lienee Napolin laskeneet myyntiluvut. Viime kaudella Mestarien liigassa pelannut ja Serie A:ssa kolmanneksi sijoittunut seura myi tälle sesongille 112 kausikorttia vähemmän. Viime vuonna Napolin kausikortin omistajia oli noin 6000.