Huuhkajien kapteeni Tim Sparv, 30, pelaa jo neljättä kauttaan FC Midtjyllandissa. Keskikentän raatajalla on käynnissä sopimuksensa viimeinen kausi.

Sparv kuuluu Midtjyllandissa joukkueen ehdottomiin avainpelaajiin. Viime kausi meni loukkaantumisen takia penkin alle, mutta Sparv on taas tällä kaudella ottanut paikkansa Midjyllandin keskikentällä.

– Agenttini on yhteydessä toimitusjohtaja Claus Steinleiniin syyskuun tai lokakuun aikana ja sitten näemme (mitä tapahtuu jatkossa). Mutta olen avoin jatkosopimukselle, Sparv kertoi bet365.dk-sivuston mukaan.

Sparv on urallaan pelannut Tanskan lisäksi Saksassa, Ruotsissa, Hollannissa sekä Englannissa Southamptonin organisaatiossa. Maailmaa nähnyt keskikenttäpelaaja ei sulje myöskään pois mahdollisuutta nähdä jotain uutta vielä.

– Samaan aikaan olen utelias ihminen. Minun täytyy selvittää itseni kanssa, haluanko nähdä vielä jotain muuta maailmassa. Mutta kuten sanoin, minulla on hyvä olla seurassa. Juuri nyt tilanne on ehkä ”fifty-fifty”, Sparv totesi.

Seurajohtaja Rasmus Ankersen kommentoi aikaisemmin syyskuussa Sparvin ja toisen keskikenttäpelaaja Jakob Poulsenin jatkosopimusneuvotteluja, lue aiheesta lisää täältä.