Manchester Cityn ja Liverpoolin välisessä lauantain kamppailussa nähtiin hurja vaaratilanne, kun Sadio Mane potkaisi vahingossa City-vahti Edersonia päähän, lue lisää tilanteesta täältä.

Ederson kannettiin paareilla hoidettavaksi ja Mane sai tilanteesta suoran punaisen kortin. Mane oli todella pahoillaan tilanteesta ottelun jälkeen ja mies lähetti terveiset Edersonille Instagramissa.

– Toivon Edersonille nopeaa paranemista. Olen todella pahoillani, että hän loukkaantui vahingollisessa törmäyksessä kentällä ja olen pahoillani, ettei hän pystynyt pelaamaan ottelua loppuun. Rukoilen, että hän paranee nopeasti ja palaa pelikentälle pian, koska hän huippupelaaja, Mane kirjoitti Instagramissa. Katso kuva alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

Ederson onneksi kertoi olevansa kunnossa ja selvinneensä tilanteesta säikähdyksellä. Edersonin kasvoihin tuli muutama haaveri ja kuvan perusteella kasvoja on myös tikattu, mutta luumurtumia ei Ederson kärsinyt.

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp ei pitänyt Manen tilannetta punaisen kortin arvoisena. Klopp paljasti myös, ettei kollega, City-manageri Pep Guardiolakaan olisi antanut tilanteesta ulosajoa.

– Olin ulkona Pepin kanssa ja me molemmat olimme sitä mieltä, ettei siitä olisi pitänyt antaa punaista korttia, Klopp kertoi BBC:lle.

Kloppin mukaan Mane järkyttyi tilanteesta yhtä lailla.

– Olen varma, että ihmiset löytävät syyn sanoakseen, että se oli 100-prosenttisesti punainen kortti. Sadio on on todella, todella järkyttynyt. Hän oli kauhistunut tilanteesta.

Myös Guardiola puolusti Liverpoolin tähtipelaajaa.

– En voi ajatella, että Mane olisi sellainen pelaaja, joka tekee tahallaan kovan taklauksen maalivahtia kohtaan, Guardiola kertoi.

City voitti Liverpoolin lopulta kotikentällään peräti 5-0. Ottelu kääntyi totaalisesti Citylle punaisen kortin myötä.