Seinäjoen Jalkapallokerho otti maanantaina 2-1-voiton Vaasan Palloseurasta Pohjanmaan derbyssä OmaSp Stadionilla.

Vierasjoukkue VPS siirtyi Ville Koskimaan osumalla johtoon, kun peliä oli takana 16 minuuttia. Pallo jäi pomppimaan SJK:n rangaistusalueelle kulmapotkun jälkitilanteessa, ja Koskimaa onnistui lopulta tuikkaamaan pelivälineen lähietäisyydeltä sisään.

Illan isäntä SJK tuli kuitenkin tasoihin vain hetkeä myöhemmin Billy Ionsin upealla maalilla. Ions otti Erfan Zenelin pitkän keskityksen rinnallaan haltuun ja pamautti pallon volleylla verkkoon.

Seinäjokelaiset onnistuivat iskemään voittomaalinkin vielä aivan ensimmäisen jakson loppuhetkillä. Obed Malolo riisti pallon kotijoukkueelle keskikentällä ja lähetti korkean keskityksen vieraiden rangaistusalueelle Aristote Mbomalle, joka jatkoi pallon päällään yli VPS-vahti Marko Meeritsin.

Maanantain aikaisemmassa ottelussa FC Lahti ja Kuopion Palloseura päätyivät 1-1-pistejakoon. Ottelun maaleista vastasivat Reuben Gabriel ja Stenio.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
MAALI! @SJK_Seinajoki - @VPS1924 0-1 ! Suoraan lähetykseen tästä >> bit.ly/2mXyG5Y #Veikkausliiga