Huuhkajien sankariksi nousi lauantaina New York City FC:n keskikenttäpelaaja Alexander Ring, jonka vapaapotkumaali toi Suomelle 1-0-voiton MM-karsintaottelussa Islantia vastaan.

Ring oli ottelun jälkeen ylpeä myös kaikista pelikavereistaan.

– Mä luulen, että me pelattiin hyvä peli joukkueena. Taisteltiin hyvin, meillä oli välillä hyviä pelillisiä juttuja. Mä oon onnellinen meijän joukkueen puolesta. Ei tarvii tänää selitellä paljon medialle, se on ihan mukavaa, kertoi hymysuinen maalintekijä Huuhkaja.tv:n haastattelussa.

Peliä oli takana kahdeksan minuuttia, kun Ring upotti kierteisen vapaapotkunsa ohi Islannin maalivahdin Hannes Halldorssonin. Erikoistilannevastuun hän oli saanut edellisenä päivänä.

– Eilen pääsin treeneissä vetää pari vaparia, ja ”Rive” (päävalmentaja Markku Kanerva) päätti, et mä saan vetää tänään. Hyvältä tuntui, niin annoin mennä ja sinne se sitten uppos.

Tampereen Ratinan stadionille ottelua oli saapunut seuraamaan 15 835 silmäparia. Ringin mukaan kotiyleisö ja täysi tupa toimivat loistavana tukena Suomen joukkueelle.

– Tällaista sen pitäis aina olla. Se on myös meistä kiinni. Mä luulen, että kotiyleisö myös siivitti tänään juoksee sen pari metrii enemmän ja vetää se yks liukutaklaus enemmän. Jos halutaan mennä eteenpäin, niin se kulkee käsi kädessä. Mä luulen, että vastustaja on sen näyttänyt viime vuosien aikana. Kova päänahka tänään, ja voidaan tyytyväisenä mennä kotiin.