Huuhkajien kapteeninakin toiminut Tim Sparv pui blogissaan futismaailman tämän hetken kenties kuuminta perunaa.

Paris Saint-Germainin tähtipelaajat Neymar ja Edinson Cavani ottivat sunnuntaina yhteen Lyon-ottelussa. Tämän jälkeen kaksikon kinastua on puitu julkisuudessa runsaasti. Yhteenveto tapahtumista löytyy tästä.

Sparv kirjoittaa, että hän on ollut vastaavassa tilanteessa, jossa pelaajat kiistelevät rankkarin tai vapaapotkun antajasta.

– Se ei ole iso ongelma, jos sitä käsitellään oikealla tavalla. Itse selkkaus ei minua häirinnnyt, vaan PSG:n päävalmentaja Unai Emeryn lausunnot lehdistötilaisuudessa, Sparv totesi.

Emery sanoi, että Neymar ja Cavani saavat sopia asiat keskenään. Sparv pöyristyi valmentajan kommentista.

– Näin ei oteta vastuuta ja korosteta auktoriteettia. Näin anarkia alkaa. Voin olla väärässä, mutta epäilen, että he saavat itse sovittua asian, Sparv arvioi.

Sparvin mukaan tähtipelaajille voi antaa tiettyjä vapauksia. Vaarana siinä on silloin se, että yksilöt nousevat joukkueen edun edelle.

– Heikko johtajuus johtaa huonoon ryhmädynamiikkaan. Joskus valmentaja voi sanoa jotain tiedotusvälineille ja pelaajille jotain muuta suljettujen ovien takana. Toivon todella, että nyt on kyse siitä, Sparv pui.

Sparvin kirjoitus löytyy kokonaisuudessaan täältä.