PS Kemi ja Vaasan Palloseura päätyivät sunnuntaina Veikkausliigassa 1-1-pistejakoon. Ottelun maaleista vastasivat Jonas Levänen ja Sergei Mosnikov.

VPS pääsi pelaamaan yli tunnin ajan yhden pelaajan ylivoimalla, kun kemiläisten kapteeni Lassi Nurmos kaatoi maalintekoon karanneen Juha Hakolan punaisen kortin arvoisesti. Levänen laukoi tilannetta seuranneesta vapaapotkusta vierasjoukkueen johtoon.

Vaasalaisten iloa kesti kuitenkin vain vajaat kymmenen minuuttia. PS Kemin prässi tuotti tulosta 36. minuutilla, kun Julian Guevara ja Kevin Tano riistivät pallon rangaistusalueen tuntumassa VPS:n Ville Koskimaalta. Guevara petasi tekopaikan Mosnikoville, joka pommitti pallon alanurkkaan.

Kyseessä oli VPS:n 11. peräkkäinen voitoton ottelu Veikkasliigassa. Vaasalaiset ovat viimeksi onnistuneet nappaamaan täyden pistepotin heinäkuun puolivälissä, kun joukkue kaatoi FC Interin kotonaan 3-2.