Ernesto Valverden valmentama Barcelonan miesten jalkapallojoukkue pelasi tasapelin viikonloppuna Atletico Madridia vastaan ja menetti ensimmäiset pisteensä La ligassa. Joukkue on silti omilla kymmenluvuillaan La ligan kärjessä, kun sillä on 22 pistettä ja lähimpänä perässä tulevalla Valencialla on 18 pistettä.

Koko Barcelonan seuralla tuntuu pyyhkivän tällä hetkellä hyvin, sillä miesten jalkapallo ei ole ainoa laji missä menestystä on niitetty tällä kaudella.

Katalonialaisten Futsaljoukkue on samankaltaisessa tilanteessa voitettuaan viisi kauden ensimmäisestä viidestä kamppailustaan.

Barcelonan naisten jalkapallojoukkue pitää kärkipaikkaa omassa sarjassaan. Lähin uhkaaja Atletico Madrid on samoissa pisteissä huonommalla maalierolla.

Espanjan toisessa supersuositussa lajissa koripallossa Barcelona on sarjajohdossa tasapistein Real Madridin ja Montakit Fuenlabradan kanssa.

Näiden lisäksi Barcan käsipallo- rullakiekko- ja lentopallojoukkueet ovat muutaman pelatun kierroksen jälkeen kärkipaikoilla pelaamissaan sarjoissa.

Lähde: Marca